Aplikacioni më i ri 24Live
Ndieje më pranë futbollin!

24Live ju informon për rezultatet më të fundit dhe ndeshjet që luhen Live. Nga golat te kartonat, parashikimet e ndeshjeve dhe lajmet, të gjitha në një vend.

Menu e organizuar Black&White

Përmbajtje e personalizuar dhe njoftime për çdo rezultat dhe lajm rreth ndeshjeve. 24Live vjen me dy ngjyra ( I Errët dhe i Bardhe ). Ju mund të zgjidhni në krahun e majtë të menusë ngjyrën që dëshironi. Grafik cilësore dhe shumë komode në përdorim.

Informohuni për lajmet më të fundit!

Nuk ke mundësi të ndjekësh ndeshjen në TV? Mos u shqetëso, ndiq sekondë pas sekonde rezultatet dhe lajmet live në aplikacionin tonë. Informohuni në kohë reale nga telefoni juaj me 24Live në Andorid dhe iOS.

Shkarko Falas Aplikacionin!

Statistika dhe lajme, për eventet futbollistike më të bukura në botë. 24Live mënyra më e mirë për të qenë brenda lojës, edhe kur nuk e sheh dot atë.

Lajme

Ju do të gjeni lajmet më të fundit dhe më interesante nga gazetarët tanë.

Ndeshjet e ditës

Të gjitha ndeshjet e ditës që janë pasqyrura me informacione.

Rezultate Live

Ndeshjet ku merrni informacione live për gjithçka që ndodh rreth ndeshjes.

Parashikime

Informohu për parashikimet e ndeshjeve nga specialistët e futbollit.

Klasifikime

Do gjeni klasifikimet e të gjitha kompionateve nëpër botë.

Informacione

Gjeni informacione për atë që ka ndodhur në ndeshje si gola,kartona,ndërrime etj.

Statistikat

Statistikat e të gjitha ndeshjeve si korne, mbajtja e topit,pasimet etj.

Formacionet e ekipeve

Do gjeni të gjitha formacionet e ekipeve vendas dhe miqve.

App Reviews

erald xhuti

Mjafte i vlefshem si aplikacion! I vetmi i ketij lloji ne Shqiperi!

Ndiqni te rejat e fundit !

Vendosni Email-in tuaj per tu informuar rreth te rejave te aplikacionit dhe botes se sportit !
Privacy And Policy
Copyright 2018 New Media Communications Recived